Jachtwerf aan de Den Brielstraat


Gelegen aan de Den Brielstraat in Amsterdam vindt u onze jachtwerf. Deze jachtwerf beschikt over 150 ligplaatsen voor boten met een maximum lengte van 18 meter en een onbeperkte doorvaar hoogte. De werf beschikt tevens over een botenkraan voor boten van maximaal 3 ton, een botenhelling voor boten van maximaal 35 ton, een tankstation en een sleepdienst voor pleziervaartboten. Daarnaast kunt u voor bootaccessoires terecht in onze winkel.

Rondom de werf is er een ruime hoeveelheid parkeergelegenheid en de werf is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De vaarlocatie van de werf is uitstekend; het IJ en Noordzeekanaal liggen op ongeveer 10 minuten varen en de Oranjesluizen op ongeveer 20 minuten.

Natuurlijk is de veiligheid van uw boot gewaarborgd. Onze jachtwerf is onder andere beveiligd met een toegangscode en videobewaking. Bekijk hier live beelden van onze jachtwerf. Bekijkt u onze werf liever ter plaatse? Dan bent u van harte welkom om langs te komen, voor een afspraak raden wij aan om contact op te nemen.

Bekijk deze locatie op de kaart

Jachthaven aan de Nassaukade


Aan de rand van de Jordaan vindt u onze tweede jachthaven aan de Nassaukade. Deze jachthaven biedt plaats aan 120 boten met een maximum lengte van 10 meter en een maximum doorvaar hoogte van 2.15 meter. Op de werf staat een botenkraan voor boten tot 5 ton, ideaal voor uw winterstalling.

Ook de Nassaukade is beveiligd door middel van videobewaking en deze is online te bekijken. Naast de videobewaking is er een toegangscode om door het hek te komen. De haven is goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als op eigen vervoer. Het IJ en het Noordzeekanaal liggen op ongeveer 5 minuten varen en de Oranjesluizen op ongeveer 15 minuten.

Bekijk deze locatie op de kaart

Jachthaven aan de Marnixkade


Onze nieuwste haven is gelegen aan de Marnixkade en met 70 ligplaatsen is dit onze kleinste haven. De haven is geschikt voor boten met een maximum lengte van 9 meter en een maximum doorvaar hoogte van 1.95 meter.

De Marnixkade is beveiligd met een toegangscode bij entree en op dit moment zijn wij bezig met het realiseren van videobewaking. Mocht u interesse hebben in een bezoek aan deze haven dan raden wij u aan om contact op te nemen voor een afspraak.

Bekijk deze locatie op de kaart

Contact


U kunt altijd langs komen voor het bekijken van de jachtwerf of haven, voor een afspraak belt u graag eerst even.

Tel: 020 682 29 01
Fax: 020 688 39 43

info@staverno.nl

Bekijk de locaties