Diensten van Staverno


Staverno heeft een divers aanbod van diensten. Onze drie havens bieden verschillende mogelijkheden en hebben verschillende randvoorwaarden met betrekking tot uw boot. Om te kijken welke haven het best bij uw boot past, raden wij u aan om onze verschillende ligplaatsen te vergelijken.

Ligplaatsen te water
Wij hebben ligplaatsen op 3 locaties in het centrum van Amsterdam. In totaal beschikken wij over 350 ligplaatsen, verdeelt over de Nassaukade, Marnixkade en de Den Brielstraat. Onze ligplaatsen zijn goed beveiligd en makkelijk bereikbaar.

Reparatie van uw boot, motor of elektra
In onze jachtwerf aan de Den Brielstraat voeren wij diverse bootreparaties uit. Op onze jachtwerf kunt u terecht voor laswerk, schroef(as) reparaties, polyesterreparaties en houtreparaties. Wij hebben ook de mogelijkheid om uw bedrading te repareren en radio's, GPS, pompen en verlichting in te bouwen. Tevens kunt u voor lastigere motorreparaties bij ons terecht. Wij repareren alle motormerken (geen buitenboordmotoren).

Bekijk hier nog meer foto's van voorbeeldfoto's

Droogdokstalling
Wij bieden vanaf half april tot en met september de mogelijkheid om uw boot op ons terein te stallen zodat u zelf onderhoud kan plegen aan uw boot. Uw boot wordt uit het water gehaald, afgespoten met hogedrukreiniger en op een kar gezet. Deze mogelijkheid bieden wij aan vanaf een week van maandag tot en met maandag. De boot zou, indien mogelijk, eerder te water kunnen als dat u beter uit komt. Bel of mail voor meer informatie.

Onderhoud van uw boot en motor
Voor het onderhoud van uw schip kunnen wij diverse werkzaamheden uitvoeren. Een aantal van onze veelzijdige werkzaamheden zijn: schilderwerk, onderwaterschip behandeling, poetsen of een volledige servicebeurt. Voor het onderhoud van uw motor (geen buitenboordmotoren) kunnen wij uw olie verversen, filters vervangen, kleppen stellen, verstuivers afstellen of een volledige servicebeurt uitvoeren.

Watersport winkel
Wij verkopen de meest gangbare watersportartikelen zoals zwemvesten, touwen, fenders, verlichting en vlaggen.

Afvalwaterstation
Wij hebben een afvalstation voor het uitzuigen van toiletwater en oliehoudend bilgewater.

Sleepdienst
Wij hebben 2 sleepboten om pleziervaartschepen op te slepen of gezonken schepen boven water te halen.

Winterstalling
Wij hebben ruimte voor winterstalling op het droge en in het water.

Prijzen van de bovenstaande diensten zijn afhankelijk van de specifieke werkzaamheden en de specificaties van uw boot. Wanneer u een prijsopgave wilt ontvangen raden wij u aan om contact op te nemen voor een afspraak.

Contact


U kunt altijd langs komen voor het bekijken van de jachtwerf of haven, voor een afspraak belt u graag eerst even.

Tel: 020 682 29 01
Fax: 020 688 39 43

info@staverno.nl

Bekijk de locaties